Akkuş Belediyesi

Halkbank’ın 10’uncu Şubesi Akkuş’ta Açıldı

Geri

Halkbank’ın 10’uncu Şubesi Akkuş’ta Açıldı

6 Eylül 2022

Akkuş’ta Ünye’ye bağlı olarak uydu şubesi hizmeti veren Halk Bankası Akkuş şubesi bağımsız şube olarak Ordu’nun 10’uncu şubesi oldu.

 

Akkuş’ta daha önce faaliyette olan ve 2001 yılında kapanan Halk Bankası 2020’de uydu şubesi olarak yeniden açılmıştı. 2020 yılından bu yana uydu şubesi olarak hizmet veren Akkuş Halk Bankası şubesi yapılan girişimler sonucu bağımsız şubeye dönüştürüldü. 7 personelle hizmet veren Akkuş Halk Bankası şubesi bağımsız şube olarak Ordu’nun 10’uncu şubesi oldu.

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, uydu şubeden bağımsız şubeye dönüşen Halk Bankası Akkuş Şube Müdürlüğü görevine başlayan Fatih Gülşen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Demirci, “Akkuş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Duman ve Akkuş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fahri Bakırcı ile birlikte Halk Bankası Akkuş Şube Müdürlüğü görevine başlayan Fatih Gülşen'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.  İlçemiz vatandaşları ve esnaflarımız için önemli bir gelişme. İnşallah bundan sonra hemşehrilerimiz ve esnaflarımız buradaki işlemlerini daha hızlı ve daha verimli bir şekilde halletme imkânı bulacaklar. Ben desteklerinden dolayı Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Metin Gündoğdu’ya, Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Erdoğan Özdemir’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.