Başkan Demirci'nin Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Demirci'nin Kadir Gecesi Mesajı

21 Haziran 2017

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.                                                                                                                                                                                                           Başkan Demirci mesajında, "Rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. En nurlu ve feyizli geceyi Kadir Gecesinde idrak edeceğiz. Kuran’ın nazil olduğu, bir ömürden daha hayırlı olan bu gece bizim için bir lütuftur. Bu gece rahmet ve bağışlanmanın sağanak halinde yeryüzüne indiği, yapılan duaların ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Yine bu mübarek gecede insanlığın ebedî refahına sebep olacak, ona bereketli bir ömrü kazandıracak bir fırsat verilmektedir. Bu gece kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmalıyız. Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecenin, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyor, tüm İslam Alemi’nin ve değerli hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.