Akkuş Belediyesi

Başkan Demirci’den Ramazan Bayram Mesajı

Geri

Başkan Demirci’den Ramazan Bayram Mesajı

19 Nisan 2023

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi, “ Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakırken milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.

İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, aynı zamanda millet olma şuuruna ermenin, bizleri bir arada tutan değerleri geliştirmenin vesilesidir. Sosyal dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı bu günlerin, Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yaralarımızı sarıp milletçe daha güzel günlere kavuşmamıza vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”