Akkuş Belediyesi

Bakan Özer’den Akkuş’a 6 Yeni Müjde

Geri

Bakan Özer’den Akkuş’a 6 Yeni Müjde

1 Mayıs 2023

Milli Eğitim Bakanı, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer Akkuş ziyaretleri sırasında İlçeye 6 yeni müjde verdi.

Milli Eğitim Bakanı, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, Akkuş’ta Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Bakan Özer, ilçeye 2 yeni okul, öğretmenevi, öğrenci yurdu ve kapalı spor salonu kazandırılacağının müjdelerini verdi.

“Eğitim Yatırımlarında Altın Çağımızı Yaşıyoruz”

Bakan Özer’in Akkuş ziyaretinin ilçe açısından çok verimli geçtiğini söyleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Bugün ilçemizde Milli Eğitim Bakanımız, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer’i misafir ettik. Akkuş olarak eğitim yatırımları anlamında adeta altın çağımızı yaşıyoruz. Şuanda ilçemizde devam eden 4 eğitim yatırımın yanı sıra Bakanımız ilçemize 6 yeni yatırımın daha yapılacağını ve bunların yatırım programına alındığının müjdelerini verdi” dedi.

“Yeni Yatırımlarla Sorunumuz Kalmayacak”

Yapılacak yeni yatırımlarla ilçede eğitim anlamında bir sorun kalmayacağını belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ Sayın Bakanımız ilçemizin en kalabalık mahallelerinden Akpınar’a yeni bir 12 derslikli çok programlı lisenin yapılacağını, İlçe merkezine 8 derslikli anaokulu, ilçe merkezimize 50 yataklı yeni öğretmenevi, 150 kişilik yeni İmam Hatip öğrenci yurdu, Salman Mahallemize kapalı spor salonu ve merkez kapalı spor salonunun Efeler Ligi standardına yükseltileceğini söyledi. Sayın Bakanımıza ilçemize vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.