Akkuş Belediyesi

Akkuş’ta Yürüyüş Yollarına Tanıtıcı Tabelalar Yerleştirildi

Geri

Akkuş’ta Yürüyüş Yollarına Tanıtıcı Tabelalar Yerleştirildi

25 Aralık 2023

Akkuş’ta faaliyetlerini sürdüren Argan Yerel Eylem Grubu Derneğiilçedeki mahallelere vatandaşların kolayca ulaşabilmeleri için yürüyüş yollarına tanıtıcı ve yönlendirici tabelalar yerleştirdi.

 

Akkuş’ta ekonomik, kültürel ve toplumsal gelişime katkı sağlamak amacıyla kurulan Argan Yerel Eylem Grubu Derneği ilçedeki faaliyetlerine devam ediyor. Akkuş’taki tanıtım ve kültürel faaliyetlere destek vermeyi amaçlayan Dernek, ilçeye gelen misafirlerin Akkuş hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlamak, tarihi ve doğal zenginlikleri işaretlemek ve insanlara gezi istasyonu olarak önermek üzere 44 farklı noktaya tabelalar yerleştirdi.

Akkuş’un tarihi ve doğal güzellikler açısından son derece zengin olduğuna değinen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, bu uygulama ile ilçeye gelen turistlere kolaylık sağlanacağını belirterek, “Argan Yerel Grubu Derneğimiz ilçemizde turizm potansiyelinin artması için başlatılan çalışmalara destek olmak amacıyla güzel bir uygulamayı daha hayata geçirdi. İlçemizdeki Argan Yayalası ve Kertil mesire alanındaki yürüyüş yollarına Akkuş’un 44 mahallesini tanıtan ve mahallelere ulaşımla ilgili kare kodlu bilgilendirme tabelaları yerleştirildi. Bu güzergahta yürüyüş yapan misafirlerimiz rehber ihtiyacı olmadan istedikleri mahalleleri kolaylıkla ziyaret edebilecekler” dedi.