Akkuş Belediyesi

Akkuş’ta Beton Yol Çalışmaları Hızlandı

Geri

Akkuş’ta Beton Yol Çalışmaları Hızlandı

13 Eylül 2023

Akkuş Belediyesi’nin ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak amacıyla kurduğu beton santraliyle ilçede yol çalışmaları hız kazandı.

 

Akkuş Belediyesi’nin ilçe genelinde yol yapım maliyetini düşürüp hem kaliteyi artırmak hem de çalışmaları hızlandırmak amacıyla Salman mahallesindeki konkasör tesisinin yanına kurduğu beton santrali üretime devam ediyor. Santralden üretilen betonla ilçenin birçok noktasında yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve Belediye meclis üyeleri son olarak ilçenin Gökçebayır mahallesinde devam eden ve biten yol çalışmalarını yerinde incelediler.

 

“Bölge İçin En Uygunu Beton Yol”

Akkuş’un coğrafyası itibariyle yollar için en uygun malzemenin beton olduğunu belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “İlçemiz yol ağı bakımından Ordu’nun en geniş yol ağına sahip ilçelerinden bir tanesi. Mahallelerimizin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak ve çalışmalarımızı hızlandırmak için kurduğumuz beton santrali faaliyete geçtikten sonra ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa bir sürede Alan, Akpınar, Çökek mahallelerimizden sonra Gökçebayır mahallemizde de beton yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gökçebayır mahallemizde hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda ulaşımın zor sağlandığı noktalara öncelik vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte belirli bir plan dâhilinde ulaşımın sorun olduğu yerlere öncelik vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Beton yol yapımında bizlere kaynak temini noktasında yardımcı olan önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız, Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Mahmut Özer’e teşekkür ediyorum. Şimdiden mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Yapılan çalışmaların ardından yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulduklarını belirten vatandaşlar yol sorununun kalıcı bir şekilde çözülmesinden dolayı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye teşekkür ettiler.