Akkuş Kan Verdi, Can Verdi

Akkuş Kan Verdi, Can Verdi

23 Mayıs 2017

Kampanyaya Akkuş Belediyesi Tam Kadro Katıldı.

Kızılay Ordu Şubesi tarafından Akkuş İmama Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen kan toplama kampanyasına ilgi büyük oldu.

Akkuş Belediyesi'nin başta Başkan İsa Demirci olmak üzere tam kadro katıldığı kampanyada 116 ünite kan toplandı.

Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu vurgulayan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Belediye olarak personellerimizle tam kadro olarak kan bağışında bulunarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirdik. Kampanyaya Akkuşlu hemşerilerimizde büyük destekte bulundular, duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kan, kaynağı insan olan bir maddedir, temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ının düzenlediği kampanyalarda sağlıklı her vatandaşımızı kan vermeye davet ediyorum" dedi.