Akkuş Belediyesi

Akkuş İş Merkezi Projesinde İmzalar Atıldı

Geri

Akkuş İş Merkezi Projesinde İmzalar Atıldı

13 Aralık 2022

Akkuş’ta iş yeri ve konaklama ihtiyacının karşılanması amacıyla Akkuş Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan iş merkezi projesinde yüklenici firma ile imzalar atıldı.

 

Akkuş Belediyesi tarafından yeni devlet hastanesi karşısında mülkiyeti Akkuş Belediyesine ait olan 1700 metrekarelik alana iş merkezi projesi yapılacak.

 

İş merkezi projesinde ihale sürecinin tamamlanmasının ardından bugün Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve yüklenici firma sahibi projenin sözleşmesini imzaladı. 1700 metre kare alana 5 katlı olarak inşa edilecek iş merkezi projesinde kapalı otopark, 12 iş yeri ve 24 daire bulunuyor. Yer tesliminin 10 gün içinde yapılacağı projenin 2024 yılında tamamlanması planlanıyor.

 

“Akkuş’taki İş Yeri Ve Konaklama İhtiyacı Karşılanacak”

 

Projenin hayata geçmesiyle Akkuş’taki iş yeri ve konaklama ihtiyacının karşılanmasına katkı sunulacağını belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ Bugün ilçemiz için önemli bir imzayı daha atmış bulunuyoruz. Devlet hastanemizin karşısında mülkiyeti belediyemize ait olan alanda 5 katlı konut ve iş yeri projemizin imzasını attık. Projemizde 24 tane 1+1, 2+1 şeklinde daireler, 70 metre kare ile 110 metre kare olacak şekilde de 12 iş yeri olacak. Bunun haricinde içerisinde kapalı otoparkı, kafeler ve restoranlar gibi alanlarda olacak. Yüklenici firma kısa bir süre içerisinde işe başlayacak ve 2023 yılının sonunda bir kısmını, 2024 yılının temmuz ayında ise projenin tamamını bitirecektir. İlçemizde önemli eksiklerin giderilmesine katkı sunacak olan bu projenin şimdiden Akkuş’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum